Om CN Byg & Tag - din professionelle snedker- og tømrermester i Esbjerg

Med mere end 30 års erfaring i branchen er CN Byg & Tag en professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til dit næste tømrerprojekt.

Gennem de mange år i feltet har vi oparbejdet et stort knowhow og et bredt kompetencefelt inden for de forskellige arbejdsområder. Men vigtigst af alt har vi lært, at kundernes ønsker og behov altid kommer i første række.

Hos CN Byg & Tag lægger vi derfor stor vægt på ordholdenhed. En aftale er en aftale, hvad enten det gælder det aftalte leveringstidspunkt, pris eller andre aftaler i processen - hos os er du sikker på, at alle indgåede aftaler altid vil blive overholdt.

Kun kvalitetsprodukter

Derudover sætter vi en stor ære i altid at levere et kvalitetsprodukt. Uanset om der er tale om en mindre reparationsopgave eller en større entreprise, sørger vi for at holde en tæt dialog med dig som kunde.​

På den måde opstår der ikke misforståelser undervejs i processen, og resultatet vil afspejle dine ønsker og behov bedst muligt. Kun derigennem kan vi levere et tilfredsstillende produkt i højeste kvalitet.

Vi varetager totalentrepriser i Esbjerg

Som enkeltmandsvirksomhed er det vigtigt med nære relationer til kollegaer i branchen.

Vi arbejder tæt sammen med en anden tømrermester, således vi kan varetage opgaver i alle størrelsesordner. Ligeledes har vi et tæt samarbejde med andre håndværksgrupper, som vi kan trække på, når det drejer sig om større totalentrepriser i Esbjerg.

Kontakt os

Søger du en professionel og kvalitetsbevidst fagmand til at løse dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte CN Byg & Tag på telefon 26 36 11 95 for et uforpligtende tilbud på totalentrepriser i Esbjerg eller tømrer- og snedkeropgaver.​

Skal vi kontakte dig ?

Udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

​Firmainformation

CN Byg & Tag

CVR: 35130128

​Adresse

Tarp Hovedvej 50

6715 Esbjerg N

Kontakt

Telefon: 26 36 11 95​

E-mail: cn@byg-tag.dk

Medlem af