Renovering og udskiftning af døre og vinduer

Vi oplever ofte, at mange gerne vil have udskiftet deres gamle døre og vinduer til nogle nye og energivenlige, fordi der på længere sigt kan være en god besparelse på varmeregningen. Hvis du også ønsker at få en professionel tømrer til at udskifte dine døre og vinduer, så er du sikret en god service og et godt fagligt håndværk hos CN Byg & Tag. Vi er med vores mange års erfaring en stærk spiller inden for tømrerbranchen i Esbjerg og andre steder.

Ofte kan renovering af døre og vinduer være bedre end nye

​Ligesom med alt andet i et hus vil der gennem flere års brug opstå slid og skavanker på dine døre og vinduer. Men det kan ofte ordnes med en renovering, hvorved du kan beholde dine oprindelige døre eller vinduer. Du kan blot ringe efter os, så kommer vi og giver dem en kærlig hånd. Derefter vil du atter kunne åbne og lukke dine vinduer og døre, som var de nye.

Mange vælger at beholde sine originale vinduer og døre, fordi de kan give et særligt æstetisk og rustikt udtryk på ens hus. Og her vil en af vores gode håndværkere kunne varetage opgaven med respekt for dine oprindelige døre og vinduer, så de beholder deres originale udseende.​

Med CN Byg & Tag er du sikret:

  • En faglig og kompetent rådgivning
  • Stor professionalisme og effektivitet
  • Mere end 30 års erfaring i faget
  • At alle aftaler bliver overholdt
  • Et resultat efter dine ønsker og behov
  • Solide, holdbare og æstetisk flotte løsninger
  • En kvalitet i topklasse
  • En høj personlig service med kunden i centrum

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 26 36 11 95, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på dine nye vinduer og døre.​​

Vinduer og døre kan også ordnes med en samlet løsning

Vi kan også tilbyde en samlet løsning på dine vinduer og døre, hvor vi afmonterer og udskifter eventuelle defekter og derpå påmonterer dørene og vinduerne med flot finish og tætning samt med en ny fugning, så det bliver tæt og kan holde kulde og træk i skak. Derved får du atter pæne døre og vinduer, der samtidig bliver tætte.

Kontakt CN Byg & Tag

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en tømreropgave. Kontakt os med det samme på telefon 26 36 11 95 for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig. 

Skal vi kontakte dig ?

Udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

​Firmainformation

CN Byg & Tag

CVR: 35130128

​Adresse

Tarp Hovedvej 50

6715 Esbjerg N

Kontakt

Telefon: 26 36 11 95​

E-mail: cn@byg-tag.dk

Medlem af