Renovering af hus i Esbjerg

​Vi udfører renovering af hus indvendigt og udvendigt

Har du brug for renovering af badeværelse, køkken eller noget helt tredje, er CN Byg & Tag eksperter på området. Vi har i mere end 30 år været i utallige hjem i blandt andet Esbjerg, hvor vi har ydet en topprofessionel renovering til aftalt pris og tid.

En renovering af hus kan være bedre end noget nyt

Der er mange, som gerne vil have optimeret deres hjem, men det er ikke altid en bedre løsning at købe nyt for at få det til at se flot og moderne ud. Vores medarbejdere er faglærte tømrere og snedkere, og de kan få selv et gammelt køkken til at se moderne ud. Det kræver blot en kærlig hånd fra en af vores dygtige folk, som har mange års erfaring inden for byggebranchen.

Eller har du brug for renovering af husets facade, tag, garage eller andet, der kan være medtaget af mange års slitage og vejrmæssig påvirkning, kan vi naturligvis også renovere den slags uden problemer. Alt, hvad vi udfører, vil altid blive til aftalt pris.​

Vi varetager alle typer opgaver inden for renovering:

  • Nyt køkken og bad
  • Renovering af taget
  • Mindre reparationsopgaver
  • Totalrenovering af boligen
  • Sommerhusrenoveringer
  • Renovering ind- og udvendigt
  • Nye lofter, gulve og vægge
  • Nye vinduer og døre

Kontakt os gerne på telefon 26 36 11 95, og få en snak med os omkring din næste renoverin af hus i Bramming, Esbjerg eller Varde.

Vi kommer gerne ud og giver tilbud på renovering af hus

​Hvis du har nogle ønsker omkring renoveringen, kan det være svært at vide, om det bliver en bekostelig affære. Her mener vi, at det vil være en god ide at kontakte os, så vi kan komme forbi og se på, hvilken form for ombygning du har brug for. Derefter kan vi finde frem til en pris, som begge parter bliver tilfredse med. Hos CN Byg & Tag er en aftale en aftale, og for os er jeres tillid til os i fokus.

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre nærmere om renovering. Du kan ringe på telefon 26 36 11 95, men du kan også benytte vores kontaktformular. Det er en god måde at beskrive opgaven på. Derefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt med en god pris.

Skal vi kontakte dig ?

Udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

​Firmainformation

CN Byg & Tag

CVR: 35130128

​Adresse

Tarp Hovedvej 50

6715 Esbjerg N

Kontakt

Telefon: 26 36 11 95​

E-mail: cn@byg-tag.dk

Medlem af