Skab mere plads med en tilbygning eller ombygning

Få udført en ombygning og tilbygning og få mere plads i hjemmet
Der kan være mange gode grunde til at vælge at få udført en ombygning og tilbygning af ens hus, og CN Byg & Tag i Esbjerg har med mere end 30 års erfaring de helt rigtige fagfolk til at rådgive dig om opgaven. Samtidig kan vi lytte til dine ønsker og behov i forbindelse med dine planer med en ombygning af dit hjem, sommerhus eller anden form for bolig.

Ombygning eller tilbygning kan være løsningen når der kommer børn

Har du for eksempel planer om at udvide familien med flere børn, eller vil du gerne have plads til gæster, så kan en udvidelse af hjemmet med en ombygning eller tilbygning være den rigtige løsning. Vi kan udføre opgaven for dig, så du kan koncentrere dig om andre ting, men vi vil løbende holde dig opdateret om processen med din ombygning eller tilbygning i hjemmet.

Udover at få mere plads i huset, vil værdien af huset også stige. Derved kan en om- og tilbygning blive en god mulighed for at lave en rigtigt god investering, som du kan få glæde af i fremtiden på flere forskellige måder.

 

Vi leverer al ombygning og tilbygning til aftalt tid og pris

Gennem de mere end 30 år, hvor vi har været på markedet, har vi haft den glæde at udvide mange familiers hjem i blandt andet Esbjerg. Vi har udført store og små opgaver, og derfor kan vi også med stor nøjagtighed fortælle, hvor lang tid der går, fra opstart af en om- og tilbygning til byggeprojektet er klar til brug, ligesom vi kan give en nøjagtig pris.

Kontakt os omkring ombygning eller tilbygning

Har du spørgsmål, eller har du brug for vejledning om en om- og tilbygning, så tøv ikke med at ringe til os på telefon 26 36 11 95. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular og beskrive emnet, eksempelvis ombygning. Derefter vil vi kontakte dig inden for ganske kort tid. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Vi udfører blandt andet:​

  • Tilbygning til boliger
  • Rumdeling til eksempelvis børneværelser
  • Ombygning af udestue til ekstra værelse
  • Integreret garage og carport
  • Ombygning af sommerhuse

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 26 36 11 95 for en uforpligtende samtale omkring din tilbygning eller ombygning i Varde, Bramming eller Esbjerg.

Skal vi kontakte dig ?

Udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

​Firmainformation

CN Byg & Tag

CVR: 35130128

​Adresse

Tarp Hovedvej 50

6715 Esbjerg N

Kontakt

Telefon: 26 36 11 95​

E-mail: cn@byg-tag.dk

Medlem af