Nyt tag eller tagrenovering af professionelle fagfolk

Har du et tag, som trænger til at blive udskiftet eller til en renovering, kan CN Byg & Tag I Esbjerg tilbyde en professionel løsning på alt inden for tagrenovering, herunder pålægning af et helt nyt tag eller mindre tagreparationer. Vi har mere end 30 års erfaring som tømrer med alle aspekter inden for faget, og derfor har vi mange tilfredse kunder, der har benyttet vores faglig ekspertise i Esbjerg, Bramming og Varde.

Tagrenovering er en del af ordinær vedligeholdelse

​Et tag skal gerne vedligeholdes, som så meget andet, og her er det en god ide at få en af vores fagmænd til at komme og bese husets tag. Du vil herefter modtage et uforpligtende tilbud på en eventuel opgave inden for tagrenovering.

Har du en fornemmelse af, at dit tag ikke er helt sikret mod kraftigt uvejr, kan det være en god ide at få det tjekket, for det er ikke altid, at du selv kan se, om det er sundt og solidt. Men her kan en fagmand fra CN Byg & Tag I Esbjerg give dig ro ved at komme forbi og gennemgå dit tag og se om du skal have et nyt tag eller en tagrenovering.​

Ofte er det nok med en mindre tagrenovering

En besigtigelse og en eventuel tagrenovering sikrer dig, at husets tag er solidt fæstet og derved kan modstå en kraftig storm, og at det heller ikke har skadelige utætheder. En tagrenovering kan være lige det, der skal til for at udelukke utætheder, så vandskader og råd undgås. Derved kan du forlænge holdbarheden af taget i flere år fremover, og det kan tit ske med en mindre tagrenovering.

Kontakt os omkring tagrenovering eller nyt tag

Vi står altid til rådighed og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller tagrenovering i Esbjerg, hvis du kontakter os på telefon 26 36 11 95, eller hvis du udfylder vores kontaktformularher på siden.

Der har du også mulighed for at beskrive opgaven med for eksempel emnet tagrenovering eller nyt tag. Derefter sørger vi for at kontakte dig inden for ganske kort tid. 

Opgaver på taget, vi ofte varetager for vores kunder

  • Nye spær og konstruktioner
  • Lægning af nyt tag
  • Tagpap
  • Opsætning og vedligeholdelse af kviste
  • Udnyttelse af tagetage
  • Forsikringsskader
  • Professionel vurdering af taget
  • Tagrenovering af ældre tag
  • Udskiftning af tegl og tagplader
  • Efterisolering af taget

Skal vi kontakte dig ?

Udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

​Firmainformation

CN Byg & Tag

CVR: 35130128

​Adresse

Tarp Hovedvej 50

6715 Esbjerg N

Kontakt

Telefon: 26 36 11 95​

E-mail: cn@byg-tag.dk

Medlem af